Hjälp kören att sprida information om konserterna på social medier. Här hittar du en liten lathund som hjälper dig att komma igång. Ju fler vi når, desto större blir förhoppningsvis försäljningen.

NU ÄR DET ÄR DAGS ATT SÄLJA BILJETTER!

DET ÄR KUL ATT SJUNGA för en stor publik och biljettförsäljningen är vår största inkomstkälla. Vi bjuder denna gång publiken på en riktigt fin vårkonsert för 400 kr. Varje medlem förväntas sälja så många biljetter som möjligt, det är biljettförsäljningen som gör att vi kan fortsätta vår verksamhet.

Använd våra flyers för att göra reklam för konserten och skicka gärna mejl och bifoga flyern elektroniskt. När någon hör av sig och vill köpa biljetter använder du länken och bokar och betalar biljetterna direkt till Konserthuset. Biljetterna får du sedan elektroniskt och kan antingen mejla till din köpare, skriva ut själv eller gå till Konserthusets kassa och be om hjälp med utskriften. Då måste du ha bokningsnumret med dig.

Du ansvarar för att den som köper av dig betalar dig för biljetterna och sedan får kören en utbetalning från Konserthuset för samtliga biljetter som kören har sålt.

Barn går in gratis om de sitter i knäet, annars är det fullt pris. Salen har flera rullstolsplatser; biljetter till dessa kan endast köpas i Konserthusets kassa.

Får du problem med biljettköp, kontakta din stämvärd eller undertecknad. 

LYCKA TILL MED FÖRSÄLJNINGEN! / Karin Andersson, karin.andersson@gbgkonsertkor.se

Länk till Göteborgs Konserthus, konsert väljer du på Konserthusets hemsida

Biljetter kan även köpas i Konserthusets kassa och via www.gso.se