SENASTE NYTT

KÖRVETT

senaste nytt

RÖSTVÅRD  våren 2019 181208

Kören erbjuder korta kurser i sångteknik under ledning av Matts Johansson, vår körledare. Hittills har över 150 medlemmar deltagit, ett flertal varje termin.

Ett alternativ är att öva med Carolina Friberg. Läs om hennes verksamhet, tider, kostnader etc här.
    Carolina har en pedagogik som är lik Matts´och väldigt god renommé.

Programmet för våren 2019 med Matts och Carolina är inte klart än

JULFESTEN 2018 181208

Körens julfest den 25 nov i St Jacobs kyrka blev en trevlig tillställning.
    De ca 50 medlemmar som deltog fick både sjunga och lyssna till välsång.
    Hyllningssångerna till Simon och Matts hade fått aktuellt text av Martina Hellmansson.
    Tack till alla er som som bidrog!

GDPR-lagen och kören 180731

Nytt sedan våren 2018 är att alla personregisterförande organisationer omfattas av en ny lag. Bl a har personerna i registret rätt att ta del av innehållet (för egen person), sina rättigheter och hur registret hanteras. Läs här vad gäller Göteborgs Konsertkör.

BETALA MED SWISH! 180426
Nu har kören skaffat Swish-konto, så det blir lättare att betala till kören. Se till att ha den möjligheten och gör livet lite lättare för oss alla!

Körens Swish-nummer är
    123 1986 751

Lägg in det i din mobil så har du det alltid till hands.

BILDER FRÅN HALLE 140319
Du hittar två nedladdningsbara bilder i vänsterspalt på den här sidan.

BILDER
Titta under "Bilder" t.v. och klicka Messias så kan du komma åt bilder från körens äventyr i Halle 2012. Vill du höra hur det lät då så klicka dig in på YouTube med denna länken.

EGNA CD- OCH DVD 160711 Körens inspelningarna från de senaste konserterna finns att köpa till självkostnad. Fråga Pyttan Blennow.

VILL DU HA PRIVATA SÅNGLEKTIONER? 170302
Vill du träna extra med proffshjälp så rådfråga Matts som kan tipsa om lämpliga lärare.

Alternativt deltar du sångteknik-övningar i mindre grupper inom kören. Läs om RÖSTVÅRD i vänsterspalten.

KÖRSÅNG BRA FÖR KROPPEN! 161005
Detta enligt en aktuell vetenskaplig artikel i tidskriften Forskning & Framsteg. Ladda ner här!